Swapmeet HDC Zwolle (Giethmen) Nederland

Event date
03/09/2022 - 10:00 - 03/09/2022 - 16:00
Street
Deventerweg
Number
1
Postal code
8147 RG
Place
Giethmen
Country
Netherlands
Organizer
Peter van der Meulen
Type of event
Parts market
Free entrance
Yes
Website
Swapmeet HDC Zwolle (Giethmen)
Description

Swapmeet HDC Zwolle (Giethmen)

Datum:

zaterdag 3 september 2022

Omschrijving:

Op 3 september organiseren we alweer de 7de editie van de zeer gezellige Swapmeet bij de HDC Zwolle, maar dit keer niet bij de HDC Zwolle! We verhuizen dit jaar naar Camping Dennenoord, Deventerweg 1 in Giethmen (bij Ommen). We hebben daar een flink veld tot onze beschikking, nu kunnen de standhouders hun auto bij de kraam parkeren. De Swapmeet is tijdens het Clubweekend van HDC Zwolle. Let op, het zijn twee gescheiden evenementen. De toegang tot de Swapmeet is nog steeds gratis, toegang tot het Clubweekend van de HDC Zwolle niet.

Als je je wilt aanmelden als standhouder om je spullen te komen verkopen staat hieronder alle info die je nodig hebt.

Van 10:00 uur tot 16:00 uur kun je je motoronderdelen, motorfietsen, kleding, parafernalia en lifestyle items aanbieden tijdens de Swapmeet van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle. Alle Amerikaanse- en Engels merken van alle jaren en klassiek Japans (tot ± 1980) en natuurlijk choppers, brattstyle's en customs zijn welkom op de kramen. Er zijn stevige kramen van 4 meter met zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je ook een halve kraam (2 meter) huren.

Over de kosten: Dit jaar moeten we prijs van een kraam iets verhogen i.v.m. de nieuwe locatie. Maar toch, €25,- voor een kraam van 4 meter met zeil is nog steeds zeer betaalbaar. Het zijn dezelfde kramen als de voorgaande jaren. De kramen zijn ook per 2 meter te huur, je deelt dan een kraam met iemand anders.

Net als vorig jaar zullen we zorgen voor een variatie aan standhouders met voor elk wat wils én er speelt een band op het veld. Voor de Swapmeet kun je je opgeven via:

swapmeet@bigvtwins-zwolle.com

Locatie:

Deventerweg 1
8147 RG Giethmen
 

 

www.hdcz.nl

 

Peter van der Meulen
swapmeet@bigvtwins-zwolle.com